NIE PRZEGAP OKAZJI I ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTER JUŻ DZIŚ!  OFERUJEMY 5% RABATU! Timer
No goods

Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz...

The Availability Of : 0 opak
19.64
18.66 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788382220636
Kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.
Parameters :
Wydawnictwo:
SBM
Autor:
Anna Skrzypek
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Stron:
136
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :