- Categories
-
Japoński rok od kuchni
The Symbol :
9788362945948
45.66
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 13 opak |
The bar code | |
EAN | 9788362945948 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Książka zabiera czytelnika w podróż po japońskich porach roku - ich charakterystycznych potrawach, zwyczajach, świętach. Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.
Wydawnictwo | Kirin |
Autor | Anna Jassem, Aleksander Szojer |
Rok wydania | 2020 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 174 |
There is currently no comments or ratings for this product.