• Categories
  • Japoński rok od kuchni

The Symbol : 9788362945948
45.66
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 13 opak
EAN 9788362945948

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Książka zabiera czytelnika w podróż po japońskich porach roku - ich charakterystycznych potrawach, zwyczajach, świętach. Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.
Wydawnictwo Kirin
Autor Anna Jassem, Aleksander Szojer
Rok wydania 2020
Oprawa broszurowa
Stron 174
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question