- Categories
-
Kąski z gąski, indyka i kaczki
24.85
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 8 opak |
The bar code | |
EAN | 9788379933143 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się znakomitymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak również polskie dania zarówno te tradycyjne, jak i współczesne. Można na domowy obiad przygotować roladki z indyka lub żołądki gęsie po alzacku. Gęsia szyja nadziewana to dobra pozycja na kolację czy kaloryczne śniadanie. A sałatka z kaczką, mango i granatem? Rewelacja. W książce są też proste przepisy na zrobienie domowych kiełbas drobiowych. Dodatkiem podnoszącym walory smakowe potraw są sosy, których popularne przepisy znajdują się na końcu. Sięgajmy po to co zdrowe, zwłaszcza wtedy, gdy jest smaczne. Naprawdę warto.
Wydawnictwo | REA |
Autor | Tadeusz Barowicz |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 16,5x23,5 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.