• Categories
  • Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP

No goods
51.81
Enter your email
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 0 opak
EAN 9788302157097
Leave your phone
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.3 (Magazynowanie surowców piekarskich).
W publikacji omówiono zagadnienia dotyczące surowców piekarskich oraz ich przechowywania. Opisano zboża wykorzystywane w piekarniach. Szczególną uwagę zwrócono na kwestie związane z transportem, przechowywaniem oraz oceną jakości mąki żytniej i pszennej. Podręcznik zawiera wiele ciekawostek, które dodatkowo poszerzają wiedzę ucznia. Dzięki bogactwu rysunków, przejrzystych schematów i zdjęć ułatwia przyswajanie wiedzy. Nauce sprzyjają też pytania i ćwiczenia praktyczne do wykonania w pracowni szkolnej. Publikacja pozwala przygotować ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i w dużym zakładzie produkcyjnym.
Wydawnictwo WSiP
Autor Krystyna Jarosz
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Stron 128
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question