- Categories
-
Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska
49.85
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788375445961 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach - i to nie tylko przy flambirowaniu - iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:♦ krojeniu i filetowaniu,♦ flambirowaniu,♦ marynowaniu,♦ specjalnym nakrywaniu stołu,♦ podawaniu serów,♦ przygotowywaniu i podawaniu kawy.
Wydawnictwo | REA |
Autor | Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Wa |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 248 |
Format | 20,5x27 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.