• Kategorie
  • Podano do stołu. Dlaczego prawie wszystko..

Symbol: 9788367510745
36.64
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 9.99
Kurier DPD 14
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 15
Kurier DHL 18
Kurier DPD (POBRANIE) 18.99
Kurier DHL (POBRANIE) 21
Dostępność 100 szt.
EAN 9788367510745

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon

Czy śniadanie rzeczywiście jest najważniejszym posiłkiem dnia?

Czy liczenie kalorii ma sens?

Czy istnieją dowody na to, że kawa jest dla nas szkodliwa?

Dzięki swoim pionierskim badaniom profesor Tim Spector obala te i wiele innych mitów na temat jedzenia. W książce Podano do stołu analizuje skandaliczny brak wiarygodnych badań stojących za wieloma planami dietetycznymi, oficjalnymi zaleceniami i cudownymi kuracjami, i zachęca nas do ponownego przemyślenia naszej relacji z jedzeniem - nie tylko dla naszego zdrowia jako jednostek, ale dla przyszłości planety.

NR 1 NA LIŚCIE BESTSELLERÓW "SUNDAY TIMESA", bestseller Amazona

"Fascynujące i krytyczne spojrzenie na popularne mity o jedzeniu".

Michael Mosley, autor książki Jelita wiedzą lepiej

"Ta książka powinna być dostępna na receptę".

Felicity Cloake, autorka książek, dziennikarka specjalizująca się w kulinariach

"Rewolucja żywieniowa już trwa, a Tim Spector stał się jednym z jej pionierów. To, co pisze, jest pouczające i niezwykle aktualne".

Yotam Ottolenghi, pisarz, restaurator i pisarz kulinarny

"Ta książka pomoże ci zdecydować, co dodać do listy następnych zakupów w sklepie spożywczym To jedna z najbardziej klarownych i przystępnych książek o odżywianiu, jakie czytałam. Odświeżająco bezstronna, głęboko pouczająca i wolna od modnych zasad dietetycznych".

Bee Wilson, "Guardian"

"Dementuje dekady fałszywych informacji. Podano do stołu to fascynująca lektura".

Tony Turnbull, "The Times"

"Podano do stołu to przebój literatury na temat żywienia".

Niall Toner, "Sunday Times"

"Obok tej książki nie można przejść obojętnie. Jest punktem wyjścia do dyskusji na temat żywienia w Polsce".

dr inż. Agnieszka Leciejewska, specjalista dietetyk

Wydawnictwo Luna
Autor Tim Spector, Danuta Śmierzchalska
Rok wydania 2023
Oprawa broszurowa
Stron 336
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie