• Kategorie
  • Prowadzenie produkcji zwierzęcej cz.1 ROL.04 WSIP

Symbol: 9788302167768
70.05
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 9.99
Kurier DPD 14
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 15
Kurier DHL 18
Kurier DPD (POBRANIE) 18.99
Kurier DHL (POBRANIE) 21
Dostępność 100 szt.
EAN 9788302167768

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon
Tytuł będący następcą wielokrotnie wznawianej Produkcji
zwierzęcej!
Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i
rolnik dokładnie taki, jakiego potrzebują uczniowie: przystępny, obrazowy i
napisany prostym językiem.
Porusza zagadnienia związane z prowadzeniem
produkcji zwierzęcej. Dokładnie omówiono w nim właściwe żywienie zwierząt ze
względu na gatunek, typ użytkowania oraz liczbę w gospodarstwie, podkreśla też
obowiązek humanitarnego obchodzenia się z nimi. Wnikliwie przedstawiono anatomię
zwierząt gospodarskich w nauce pomagają schematy i zdjęcia!
Część 1.
podręcznika charakteryzuje hodowlę bydła. W opisach ras bydła podano wskazówki,
do jakiego typu gospodarstwa rekomenduje się daną odmianę. Przybliżono też
przepisy prawne dotyczące warunków utrzymania bydła.
Autorzy publikacji to
nauczyciele akademiccy i naukowcy z Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w
Siedlcach, znani m.in. ze stosowanej w szkołach Produkcji zwierzęcej, którą
zastępuje właśnie ten nowoczesny podręcznik.
Wydanie: 5
Wydawnictwo WSiP
Autor Barbara Biesiada-Drzazga, Alina Janocha
Rok wydania 2021
Oprawa broszurowa
Stron 278
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie