• Kategorie
  • Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

Symbol: 9788389184375
60.75
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 9.99
Kurier DPD 14
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 15
Kurier DHL 18
Kurier DPD (POBRANIE) 18.99
Kurier DHL (POBRANIE) 21
Dostępność 10 szt.
EAN 9788389184375

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Wydawnictwo Format-AB
Autor pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Rok wydania 2012
Oprawa broszurowa
Stron 300
Format 17x24 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie