• Categories
  • Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność

The Symbol : 9788389184764
36.58
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 5 opak
EAN 9788389184764

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, opracowaną na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach, oraz uwzględnia stan prawny z lutego 2016 r.
Niniejszy podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy, tak by uczeń zdobył umiejętności niezbędne do prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazującymi na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania. Polecamy tę publikację nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w gastronomii. 
Wydawnictwo Format-AB
Autor Karol Krajewski (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (r
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Stron 322
Format 17,6x25 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question