• Categories
  • Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA

The Symbol : 9788302147159
72.21
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302147159

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Wydawnictwo WSiP
Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Stron 304
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question