- Categories
-
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA
The Symbol :
9788302147159
72.21
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302147159 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 304 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.