- Categories
-
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
The Symbol :
9788302147357
72.21
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302147357 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Danuta Ławniczak, Renata Szajna |
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 280 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.