• Categories
  • Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

The Symbol : 9788302147357
72.21
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302147357

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
 
Wydawnictwo WSiP
Autor Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Stron 280
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question