- Categories
-
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
The Symbol :
9788302150432
63.24
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 13 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302150432 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grze |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 480 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.