• Categories
  • Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2

The Symbol : 9788302150388
52.57
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 78 opak
EAN 9788302150388

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Wydawnictwo WSiP
Autor Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic
Rok wydania 2015
Oprawa broszurowa
Stron 192
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question