- Categories
-
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
The Symbol :
9788302150388
52.57
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 78 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302150388 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 192 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.