• Categories
  • Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

The Symbol : 9788302135934
87.68
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302135934

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo WSiP
Autor Anna Kmiołek
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Stron 152
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question