- Categories
-
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
The Symbol :
9788302135934
87.68
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302135934 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Anna Kmiołek |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 152 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.