• Categories
  • Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP

The Symbol : 9788302150425
56.87
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 87 opak
EAN 9788302150425

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.
Wydawnictwo WSiP
Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Rok wydania 2015
Oprawa broszurowa
Stron 260
Format 20,5x28,5 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question