- Categories
-
Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP
The Symbol :
9788302150425
56.87
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 87 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302150425 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.
Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 260 |
Format | 20,5x28,5 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.