• Categories
  • Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul.

The Symbol : 9788320822748
67.84
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 5 opak
EAN 9788320822748

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.
Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.
Wydawnictwo Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Autor Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak
Rok wydania 2017
Oprawa broszurowa
Stron 404
Format 16,5x23,8 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question