• Categories
  • Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

The Symbol : 9788302136320
82.07
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 85 opak
EAN 9788302136320

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Wydawnictwo WSiP
Autor Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Stron 304
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question