- Categories
-
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP
The Symbol :
9788302136320
82.07
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 85 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302136320 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 304 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.