• Categories
  • Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15

The Symbol : 9788302150456
76.65
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 12 opak
EAN 9788302150456

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami.
Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do realizowanie w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Pracownia pomyślana jest jako podręcznik do praktycznej nauki zawodu, który ułatwi zastosowanie zdobytej na zajęciach teoretycznej wiedzy w praktyce. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.
Wydawnictwo WSiP
Autor Piotr Dominik
Rok wydania 2015
Oprawa broszurowa
Stron 168
Format 20,5x28,5 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question