• Categories
  • Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik

The Symbol : 9788302157424
73.29
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 12 opak
EAN 9788302157424

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. 


Publikacja przeznaczona do ćwiczenia praktycznych umiejętności produkcji wyrobów cukierniczych. W każdym rozdziale znajdują się krótki wstęp teoretyczny, którego celem jest przypomnienie najważniejszych informacji, oraz karty pracy, które zazwyczaj zawierają dokładną recepturę produktu i polecenia związane z jego wykonaniem. Konstrukcja pytań w karcie pracy skłania do analizy wykonywanych czynności i wyszukiwania przyczyn ewentualnych niedoskonałości produktu finalnego.


Receptury zawarte w kartach pracy mogą być wykorzystywane także poza szkolną pracownią - do wykonywania domowych wypieków.


Książki z serii Pracownia umożliwiają szlifowanie umiejętności praktycznych i przygotowują do praktycznej części egzaminu. 

Wydawnictwo WSiP
Autor Magdalena Kaźmierczak
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Stron 320
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question