• Categories
  • Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3

No goods
79.04
Enter your email
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 0 opak
EAN 9788302135903
Leave your phone
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo WSiP
Autor Marzanna Zienkiewicz
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Stron 184
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question