- Categories
-
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
The Symbol :
Enter your email |
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 0 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302135903 |
Leave your phone |
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Marzanna Zienkiewicz |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 184 |
There is currently no comments or ratings for this product.