- Categories
-
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
The Symbol :
9788389287472
24.03
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 25 opak |
The bar code | |
EAN | 9788389287472 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Wydawnictwo | eMPi2 |
Autor | Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek |
Rok wydania | 2007 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 144 |
There is currently no comments or ratings for this product.