• Categories
  • Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2

The Symbol : 9788389287472
24.03
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 25 opak
EAN 9788389287472

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych). 
Wydawnictwo eMPi2
Autor Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Rok wydania 2007
Oprawa broszurowa
Stron 144
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question