- Categories
-
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
The Symbol :
9788389287526
24.03
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 9 opak |
The bar code | |
EAN | 9788389287526 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Wydawnictwo | eMPi2 |
Autor | Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek |
Rok wydania | 2005 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 144 |
There is currently no comments or ratings for this product.