• Categories
  • Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ

The Symbol : 9788389287526
24.03
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 9 opak
EAN 9788389287526

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Wydawnictwo eMPi2
Autor Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Rok wydania 2005
Oprawa broszurowa
Stron 144
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question