- Categories
-
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
The Symbol :
9788302150326
42.87
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 1 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302150326 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Maria Napiórkowska-Gzula, Barbara Steblik-Wlaźlak |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 112 |
Format | 17x24,2 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.