• Categories
  • Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4

The Symbol : 9788302150326
42.87
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 1 opak
EAN 9788302150326

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.    
Wydawnictwo WSiP
Autor Maria Napiórkowska-Gzula, Barbara Steblik-Wlaźlak
Rok wydania 2015
Oprawa broszurowa
Stron 112
Format 17x24,2 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question