• Categories
  • Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP

The Symbol : 9788302150401
71.24
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 68 opak
EAN 9788302150401

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.  

Wydawnictwo WSiP
Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Rok wydania 2015
Oprawa broszurowa
Stron 368
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question