- Categories
-
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 68 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302150401 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 368 |
Format | 17x24 cm |