- Categories
-
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
The Symbol :
9788302134814
84.32
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302134814 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 304 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.