• Categories
  • Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

The Symbol : 9788302134814
84.32
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302134814

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo WSiP
Autor Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Stron 304
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question