- Categories
-
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
The Symbol :
9788302173714
65.63
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 54 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302173714 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Magdalena Kaźmierczak |
Rok wydania | 2018 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 94 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.