• Categories
  • Zbiór zadań z gastronomii WSiP

The Symbol : 9788302173714
65.63
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 54 opak
EAN 9788302173714

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.

 

Wydawnictwo WSiP
Autor Magdalena Kaźmierczak
Rok wydania 2018
Oprawa broszurowa
Stron 94
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question