- Categories
-
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
The Symbol :
9788389184726
40.76
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 5 opak |
The bar code | |
EAN | 9788389184726 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
Wydawnictwo | Format-AB |
Autor | Anna Derbis, Lidia Linka |
Rok wydania | 2016 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 248 |
Format | 16,5x23,5 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.