• Categories
  • Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

The Symbol : 9788389184726
40.76
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 5 opak
EAN 9788389184726

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.  

Wydawnictwo Format-AB
Autor Anna Derbis, Lidia Linka
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Stron 248
Format 16,5x23,5 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question