• Categories
  • Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB

The Symbol : 9788389184788
36.58
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 19 opak
EAN 9788389184788

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
2. Organizowanie produkcji gastronomicznej
Uczeń:
1) przestrzega zasad planowania produkcji potraw i napojów;
2) planuje produkcję potraw i napojów;
3) kontroluje procesy produkcji potraw i napojów;
4) ocenia jakość sporządzonych potraw i napojów;
5) rozróżnia rodzaje kart menu;
6) opracowuje karty menu zawierające informacje dotyczące wartości odżywczej potraw;
7) oblicza zapotrzebowanie na surowce i półprodukty;
8) sporządza kalkulację cen potraw i napojów;
9) opracowuje receptury gastronomiczne;
10) korzysta ze specjalistycznych programów komputerowych do planowania i rozliczania produkcji gastronomicznej.
Wydawnictwo Format-AB
Autor Joanna Ozdarska
Rok wydania 2017
Oprawa broszurowa
Stron 252
Format 16,5x23,5x0,9 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question