- Categories
-
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
The Symbol :
9788389184719
39.72
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 12 opak |
The bar code | |
EAN | 9788389184719 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.
Wydawnictwo | Format-AB |
Autor | praca zbiorowa |
Rok wydania | 2016 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 212 |
Format | 16,5x23,5 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.