- Categories
-
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
The Symbol :
9788302147234
73.29
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302147234 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresuPDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik |
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 344 |
Format | 17,6x25 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.