• Categories
  • Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP

The Symbol : 9788302147234
73.29
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302147234

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresuPDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.

Wydawnictwo WSiP
Autor Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Stron 344
Format 17,6x25 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question