• Categories
  • Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2

The Symbol : 9788302190674
82.81
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302190674

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering przygotowany pod kątem specyfiki firmy). Autorzy przybliżają zagadnienia za pomocą licznych przykładów, dzięki czemu pokazują, jak teoria przekłada się na praktykę.
Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.
Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego
i satysfakcjonującego życia zawodowego.
Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.
Wydawnictwo WSiP
Autor Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Rok wydania 2020
Oprawa broszurowa
Stron 480
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question