• Categories
  • Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6

The Symbol : 9788302149757
73.29
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302149757

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.
Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.
Wydawnictwo WSiP
Autor Kmiołek-Gizara Anna
Rok wydania 2015
Oprawa broszurowa
Stron 248
Format 20,5x28,5 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question