• Categories
  • Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

The Symbol : 9788302135873
84.32
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302135873

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo WSiP
Autor Anna Kmiołek
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Stron 288
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question