Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2

The Symbol : 9788389287472
The Availability Of : 24 opak
24.03
22.83 price with code : EDUKAMP
opak
Orders by phone: 501-031-535 Leave your phone
Shipping within : Right away
Shipping price :
The Lack Of
EAN :
9788389287472
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych). 
Parameters :
Wydawnictwo:
eMPi2
Autor:
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Rok wydania:
2007
Oprawa:
broszurowa
Stron:
144
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :