• Kategorie
  • Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ

Symbol: 9788389287526
24.03
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Opinie
Wysyłka w ciągu 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 9.99
Kurier DPD 14
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 15
Kurier DHL 18
Kurier DPD (POBRANIE) 18.99
Kurier DHL (POBRANIE) 21
Dostępność 9 szt.
EAN 9788389287526

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Wydawnictwo eMPi2
Autor Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Rok wydania 2005
Oprawa broszurowa
Stron 144
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie