- Categories
-
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
The Symbol :
9788389184771
51.21
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 6 opak |
The bar code | |
EAN | 9788389184771 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Wydawnictwo | Format-AB |
Autor | A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 372 |
Format | 16,5x23,5x1,7 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.