- Categories
-
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
The Symbol :
9788302152573
71.14
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302152573 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. Szatę graficzną książki uatrakcyjnia bogaty materiał ilustracyjny, który stanowi dodatkowe źródło informacji oraz ułatwia zrozumienie przekazywanych w podręczniku treści. Ponadto uczeń znajdzie w zeszycie zbiór niezbędnych do podszlifowania umiejętności receptur.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Lidia Górska, Iwona Namysław |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 488 |
There is currently no comments or ratings for this product.