• Categories
  • Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2

The Symbol : 9788302152573
71.14
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302152573

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. Szatę graficzną książki uatrakcyjnia bogaty materiał ilustracyjny, który stanowi dodatkowe źródło informacji oraz ułatwia zrozumienie przekazywanych w podręczniku treści. Ponadto uczeń znajdzie w zeszycie zbiór niezbędnych do podszlifowania umiejętności receptur.

Wydawnictwo WSiP
Autor Lidia Górska, Iwona Namysław
Rok wydania 2017
Oprawa broszurowa
Stron 488
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question