- Categories
-
Prowadzenie produkcji zwierzęcej cz.2 ROL.04 WSIP
The Symbol :
9788302167775
70.05
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302167775 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Nowoczesny podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. W części 2. omówiono hodowlę trzody chlewnej, owiec, kóz, drobiu i koni. Duży nacisk położono na odpowiedni dobór rasy zwierzęcia w celu osiągniecia pożądanych efektów hodowli. Dokładnie opisano też kierunki użytkowania zwierząt. Skrótowo scharakteryzowano sprzęt jeździecki i uprzęże.
Publikacja wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z wykorzystaniem produktów pochodzenia zwierzęcego mleka, wełny, skór, mięsa, tak by przyszły rolnik mógł racjonalnie zaplanować produkcję w swoim gospodarstwie. Omawia także produkcję ekologiczną zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących doboru ras zwierząt pod kątem ich hodowli w gospodarstwie ekologicznym.
Publikacja wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z wykorzystaniem produktów pochodzenia zwierzęcego mleka, wełny, skór, mięsa, tak by przyszły rolnik mógł racjonalnie zaplanować produkcję w swoim gospodarstwie. Omawia także produkcję ekologiczną zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących doboru ras zwierząt pod kątem ich hodowli w gospodarstwie ekologicznym.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | praca zbiorowa |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 400 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.