• Categories
  • Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

The Symbol : 9788302136344
76.65
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 20 opak
EAN 9788302136344

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Wydawnictwo WSiP
Autor Bożena Granecka-Wrzosek
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Stron 247
Format 17x24 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question