- Categories
-
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP
The Symbol :
9788302136344
76.65
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 20 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302136344 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Bożena Granecka-Wrzosek |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 247 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.