• Kategorie
  • Domowe konserwy w słojach i puszkach...

Symbol: 9788382627688
123.35
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Opinie
Wysyłka w ciągu 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki 0
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 0
Kurier DPD (POBRANIE) 0
Kurier DHL (POBRANIE) 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 0
Kurier DPD 0
Kurier DHL 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Dostępność 14 szt.
EAN 9788382627688

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon

Kolejna książka Roberta Winckiewicza tym razem poświęcona jest przechowywaniu żywności w słoikach i puszkach. Opisane zostały sposoby konserwowania nie tylko mięsa, ale także warzyw i owoców. Zamieszczone informacje ułatwią przygotowanie wielu dań, pasztetów, past, marynat i kiszonek zamkniętych w puszkach lub słojach. Czytelnik znajdzie tu przepisy m.in. na gulasz angielski, mielonkę turystyczną, paprykarz, pasztet myśliwski czy kiszone grzyby leśne.

Wydawnictwo Olesiejuk Sp. z o.o.
Autor Robert Winckiewicz
Rok wydania 2022
Oprawa twarda
Stron 306
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie