• Kategorie
  • Kuchnia Europy

Symbol: 9788380463103
16.63
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Opinie
Wysyłka w ciągu 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 9.99
Kurier DPD 14
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 15
Kurier DHL 18
Kurier DPD (POBRANIE) 18.99
Kurier DHL (POBRANIE) 21
Dostępność 4 szt.
EAN 9788380463103

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon
Słynne przepisy krajów Europy
Przystawki, obiady i desery
Wspaniałe fotografie potraw
Od orzeźwiającego hiszpańskiego gazpacho, przez słynną bułgarską sałatkę szopską, po sycącą grecką musakę. Daj się uwieść włoskiemu tiramisu, zasmakuj w portugalskich krokietach z dorsza, poczęstuj rodzinę chrupiącym gruzińskim chaczapuri. Zaproś przyjaciół na francuską tartę lotaryńską lub szwedzką zapiekankę o intrygującej nazwie Pokusa Janssona. Wybierz się w kulinarną podróż i odkryj najsłynniejsze potrawy Starego Kontynentu z nową publikacją ExpressMap Kuchnia Europy. Dzięki dwustronnej laminacji nie pobrudzi się ona podczas gotowania. Co więcej łatwo i wygodnie składa się do poręcznego formatu, więc nie zajmie wiele miejsca w kuchni.
ExpressMap prezentuje nową laminowaną serię flexicon. Setki tematów, dziesiątki dziedzin i jeden wspólny mianownik praktyczność. Wygodne w użyciu, nieprzemakalne, lekkie i poręczne publikacje sprawdzą się w każdych warunkach: nad jeziorem, w górach i w kuchni. Do tego są wyjątkowo trwałe i odporne na zabrudzenia. Seria obejmuje tytuły, którymi zainteresują się zarówno dorośli, jak i młodsi czytelnicy. Rzetelna wiedza, unikatowe ciekawostki, kolorowe fotografie i rysunki pobudzające wyobraźnię publikacje flexicon są niezastąpione w domu i w terenie!
Wydawnictwo ExpressMap
Autor Beata Redźko, Jacek Redźko
Rok wydania 2017
Oprawa laminowana
Stron 2
Format 9,6x22 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie