• Kategorie
  • Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.2

Symbol: 9788366040052
31.69
szt. Do przechowalni
Opinie
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 9.99
Kurier DPD 14
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 15
Kurier DHL 18
Kurier DPD (POBRANIE) 18.99
Kurier DHL (POBRANIE) 21
Dostępność 4 szt.
EAN 9788366040052

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.2.
Wydawnictwo Naukowe Sophia
Autor Piotr Dominik
Rok wydania 2018
Oprawa broszurowa
Stron 80
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie