• Kategorie
  • Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4

Symbol: 9788302150326
42.87
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Opinie
Wysyłka w ciągu 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 9.99
Kurier DPD 14
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 15
Kurier DHL 18
Kurier DPD (POBRANIE) 18.99
Kurier DHL (POBRANIE) 21
Dostępność 1 szt.
EAN 9788302150326

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.    
Wydawnictwo WSiP
Autor Maria Napiórkowska-Gzula, Barbara Steblik-Wlaźlak
Rok wydania 2015
Oprawa broszurowa
Stron 112
Format 17x24,2 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie