-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Symbol:
9788389184665
40.76
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24-48 h od zakupu |
Cena przesyłki | 9.99 |
Dostępność | 5 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788389184665 |
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535
Zostaw telefon |
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
OD AUTOREK:
Szanowni Państwo,
decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:
Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.
Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.
Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technologicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika odpowiednio do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich odszukanie, a przede wszystkim wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.
Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów.
Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Podręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach.
Planowany termin wydania cz. III: kwiecień 2016 r.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
OD AUTOREK:
Szanowni Państwo,
decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:
Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.
Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.
Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technologicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika odpowiednio do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich odszukanie, a przede wszystkim wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.
Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów.
Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Podręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach.
Planowany termin wydania cz. III: kwiecień 2016 r.
Wydawnictwo | Format-AB |
Autor | D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 336 |
Format | 16,5x23,5 cm |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.