• Kategorie
  • Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP

Symbol: 9788302147418
54.71
szt. Do przechowalni
Opinie
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
Paczkomaty 24/7 9.99
Kurier DPD 14
Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 15
Kurier DHL 18
Kurier DPD (POBRANIE) 18.99
Kurier DHL (POBRANIE) 21
Dostępność 100 szt.
EAN 9788302147418

Zamówienia telefoniczne: 501-031-535

Zostaw telefon
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na informacje istotne dla konsumenta.Prezentuje szczegółowo wybrane grupy towarów nieżywnościowych.Przedstawia zasady dotyczące transportu i magazynowania.Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta.Opisuje procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej.Zwraca uwagę na bhp.Podaje techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy.
Wydawnictwo WSiP
Autor Katarzyna Kocierz, Marta Misiarz
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Stron 328
Format 17,6x25 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie