Brak towaru

Złota łyżka.

Symbol: 9788381440707-0
Dostępność: 0 szt.
63.54
60.36 cena z kodem: EDUKAMP
szt.
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24-48 h od zakupu
Cena przesyłki:
9.49
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Odbiór osobisty Kraków ul. Ofiar Dąbia 4 0
  • Orlen paczka 9.49
  • Paczkomaty 24/7 9.99
  • Kurier DPD 12.9
  • Paczkomaty 24/7 (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DPD (POBRANIE) 14.99
  • Kurier DHL 18
  • Kurier DHL (POBRANIE) 21
  • WYSYŁKA MIĘDZYNARODOWA 59
EAN:
9788381440707
Esencja kuchni włoskiej, najlepsze i za razem sprawdzone przepisy teraz w jednej publikacji. Wydawcą książki jest czołowy wydawca włoskich książek kulinarnych - Food Editore. Wszystkie przepisy zamieszczone w tej książce zostały wykonane w ich redakcyjnej kuchni i tam też zrobiono zdjęcia, ilustrując często krok po kroku sposób przygotowania potraw.
Ta książka to absolutna klasyka kulinarna wydana w najwyższej jakości edytorskiej.
Zawiera 1000 najlepszych przepisów kuchni włoskiej, począwszy od przekąsek po desery. Dodatkowo zamieszczono w niej dział z potrawami, które nie zawierają glutenu, laktozy, mięsa i ryb. To obszerne kompendium kulinarne wzbogacono też o poradnik gotowania krok po kroku, więc publikacja jest świetną pomocą dla wszystkich, którzy oprócz receptur chcieliby mieć pod ręką szczegółowy opis sposobów wykonania smacznych dań. W książce pokazano również główne składniki poszczególnych potraw, by podkreślić, jak wielkie znaczenie ma ich jakość.
Publikacja jest wspaniałym pomysłem na prezent na wiele różnych okazji.
„O kuchni włoskiej powstało już wiele książek i poradników, jednak teraz w rękach mam prawdziwe kompendium wiedzy na jej temat. I to wiedzy niebanalnej. Na ponad 700 stronach znalazły się teoretyczne opisy tego za co wielu kuchnię ubóstwia, jest o podstawach, czyli świetnej jakości składnikach i ich pochodzeniu oraz kulinarnej użyteczności, a także o tym czego każdy się powinien nauczyć: sosach, cieście, rybach, mięsie i wielu innych. Jak je wybrać, jak przygotować, a w końcu jak podać. „Złota łyżka" to książka, po którą powinien sięgnąć każdy, kto czuje do kuchni włoskiej, parafrazując, bazylię. To co mnie najbardziej uwiodło w tej pozycji to łatwość wykonania większości przepisów, obecność przy trudniejszych instrukcji „krok po kroku" i propozycja wina, które można podać do przygotowanych dań".
Laura Osęka, psycholożka, psychodietetyczka, dziennikarka kulinarna, autorka książki kucharskiej
Parametry:
Okładka:
twarda
Stan:
Nowy
Wydawnictwo:
Jedność
Autor:
Giovanni Ballarini
Rok wydania:
2019
Tytuł:
Złota łyżka 1000 najlepszych przepisów kuchni włoskiej
Szerokość produktu:
19.5
Wysokość produktu:
26.5
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym:
2.246
Seria:
Polscy Superbohaterowie
Nośnik:
książka papierowa
Język publikacji:
polski
Gatunek:
Kuchnie świata i regionalne
Liczba stron:
768
Numer wydania:
1
Forma:
poradnik

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Ostrzeżenie. Nieodpowiednia dla dzieci poniżej 3 lat. Proszę zachować 

opakowanie ze względu na zawarte informacje. Opakowanie nie służy do zabawy. Korzystać pod nadzorem osoby dorosłej.

 

Dz CE|Zgodne z EN-71   Certyfikat CE|Zgodne z EN-71

Posiada znak CE potwierdzający spełnienie wymagań dyrektywy Unii Europejskiej dla tego typu urządzeń.

Dane producenta

ProNice
Komorowicka 43
43-300 Bielsko-Biała
Poland

730260740
[email protected]

Osoba odpowiedzialna

ProNice
Komorowicka 43
43-300 Bielsko-Biała
Poland

730260740
[email protected]

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: