- Categories
-
Obsługa konsumenta ćw. REA
The Symbol :
9788302147340
56.87
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302147340 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
- Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
- Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
- Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
- Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.
Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Joanna Duda, Sebastian Krzywda |
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 192 |
Format | 21,7x29,7 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.