• Categories
  • Obsługa konsumenta ćw. REA

The Symbol : 9788302147340
56.87
opak To the virus Vault
Reviews
Shipping within Right away
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 100 opak
EAN 9788302147340

Orders by phone: 501-031-535

Leave your phone

Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

  • Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
  • Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
  • Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
  • Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.

Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską. 

Wydawnictwo WSiP
Autor Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Stron 192
Format 21,7x29,7 cm
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question