- Categories
-
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
The Symbol :
9788302135873
84.32
Reviews | |
Shipping within | Right away |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 100 opak |
The bar code | |
EAN | 9788302135873 |
Orders by phone: 501-031-535
Leave your phone |
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Wydawnictwo | WSiP |
Autor | Anna Kmiołek |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 288 |
Format | 17x24 cm |
There is currently no comments or ratings for this product.