NA DZIEŃ DZIECKA Kod rabatowy "EDUKAMP" - obniży wartość koszyka o 5%!
-
Język
-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
KATEGORIE
- Audi na akumulator
- Bentley na akumulator
- Bmw na akumulator
- Bugatti na akumulator
- Buggy na akumulator
- Chevrolet na akumulator
- Continental na akumulator
- Ferrari na akumulator
- Ford na akumulator
- Jaguar na akumulator
- Jeep na akumulator
- Lamborghini
- Land Rover na akumulator
- Lexus na akumulator
- Maserati na akumulator
- Mclaren na akumulator
- Mercedes na akumulator
- Mini na akumulator
- Mustang na akumulator
- Nissan na akumulator
- Pojazdy bez licencji
- Pojazdy z funkcją driftu
- Policyjne auta na akumulator
- Perfecta na akumulator
- Porsche na akumulator
- Rolls-Royce na akumulator
- Toyota na akumulator
- Volvo na akumulator
- VW na akumulator
- Auta elektryczne dla dzieci
- Samochody dla dzieci
-
POJAZDY NA AKUMULATOR
- Audi na akumulator
- Bentley na akumulator
- Bmw na akumulator
- Bugatti na akumulator
- Buggy na akumulator
- Chevrolet na akumulator
- Continental na akumulator
- Ferrari na akumulator
- Ford na akumulator
- Jaguar na akumulator
- Jeep na akumulator
- Lamborghini
- Land Rover na akumulator
- Lexus na akumulator
- Maserati na akumulator
- Mclaren na akumulator
- Mercedes na akumulator
- Mini na akumulator
- Mustang na akumulator
- Nissan na akumulator
- Pojazdy bez licencji
- Pojazdy z funkcją driftu
- Policyjne auta na akumulator
- Perfecta na akumulator
- Porsche na akumulator
- Rolls-Royce na akumulator
- Toyota na akumulator
- Volvo na akumulator
- VW na akumulator
- Auta elektryczne dla dzieci
- Samochody dla dzieci
- PUNKT ODBIORU - KRAKÓW
- KOSZTY DOSTAWY
- BLOG
- KONTAKT
- INSTRUKCJA PAROWANIA PILOTA Z AUTKIEM
-
-
KATEGORIE
- Audi na akumulator
- Bentley na akumulator
- Bmw na akumulator
- Bugatti na akumulator
- Buggy na akumulator
- Chevrolet na akumulator
- Continental na akumulator
- Ferrari na akumulator
- Ford na akumulator
- Jaguar na akumulator
- Jeep na akumulator
- Lamborghini
- Land Rover na akumulator
- Lexus na akumulator
- Maserati na akumulator
- Mclaren na akumulator
- Mercedes na akumulator
- Mini na akumulator
- Mustang na akumulator
- Nissan na akumulator
- Pojazdy bez licencji
- Pojazdy z funkcją driftu
- Policyjne auta na akumulator
- Perfecta na akumulator
- Porsche na akumulator
- Rolls-Royce na akumulator
- Toyota na akumulator
- Volvo na akumulator
- VW na akumulator
- Auta elektryczne dla dzieci
- Samochody dla dzieci
-
POJAZDY NA AKUMULATOR
- Audi na akumulator
- Bentley na akumulator
- Bmw na akumulator
- Bugatti na akumulator
- Buggy na akumulator
- Chevrolet na akumulator
- Continental na akumulator
- Ferrari na akumulator
- Ford na akumulator
- Jaguar na akumulator
- Jeep na akumulator
- Lamborghini
- Land Rover na akumulator
- Lexus na akumulator
- Maserati na akumulator
- Mclaren na akumulator
- Mercedes na akumulator
- Mini na akumulator
- Mustang na akumulator
- Nissan na akumulator
- Pojazdy bez licencji
- Pojazdy z funkcją driftu
- Policyjne auta na akumulator
- Perfecta na akumulator
- Porsche na akumulator
- Rolls-Royce na akumulator
- Toyota na akumulator
- Volvo na akumulator
- VW na akumulator
- Auta elektryczne dla dzieci
- Samochody dla dzieci
- PUNKT ODBIORU - KRAKÓW
- KOSZTY DOSTAWY
- BLOG
- KONTAKT
- INSTRUKCJA PAROWANIA PILOTA Z AUTKIEM
-
- Kategorie
-
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Symbol:
9788389184665
40.76
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||||||||||||
Wysyłka w ciągu | 24-48 h od zakupu | ||||||||||||||||
Cena przesyłki |
9.99
|
||||||||||||||||
Dostępność | 5 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788389184665 |
Zamówienia telefoniczne: 501-031-535
Zostaw telefon |
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
OD AUTOREK:
Szanowni Państwo,
decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:
Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.
Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.
Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technologicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika odpowiednio do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich odszukanie, a przede wszystkim wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.
Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów.
Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Podręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach.
Planowany termin wydania cz. III: kwiecień 2016 r.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
OD AUTOREK:
Szanowni Państwo,
decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:
Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.
Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.
Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technologicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika odpowiednio do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich odszukanie, a przede wszystkim wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.
Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów.
Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Podręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach.
Planowany termin wydania cz. III: kwiecień 2016 r.
Wydawnictwo | Format-AB |
Autor | D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | broszurowa |
Stron | 336 |
Format | 16,5x23,5 cm |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Odbierz rabat 5% - Zapisz się do Newslettera
Po potwierdzeniu chęci otrzymywania newslettera na adres e-mail otrzymasz kod na 5%